Bosna i HercegovinaKolumneTG Politika

1. IZBORNA PRIGODNICA : Odigrajte dobitnu kombinaciju na izborima!

Kada ne dobiju novac  na sportskoj prognozi, u kladionicama, ili na loto, na igrama na sreću, igrači se tješe da imaju sreće u ljubavi i obrnuta utjeha: tko ima sreće u kladionici nema u ljubavi!

Uskoro će Opći izboru u B i H pa savjetujemo da ne pogađate kao u kladionici, da ne birate, da ne zaokružujete kandidate za koje znate da su nesposobni, nisu se dokazali ni u jednoj djelatnosti, ne birajte one nepoštene s dugim prstima, lopove, koji su vašim (ukradenim) novcem platili mjesto na izbornoj listi,  ne zaokružujte izbornu listu na kojoj prepoznate i jednog takvog, niti zaokružujte samo jednog sposobnog i poštenog ako je na listi stranke koja je osvjedočeno nesposobna voditi narod, birače u boljitak! Vjerujemo, jer su izborne liste s imenima kandidata već objavljeni, da ste takve već prepoznali?! Dakle, nemojte pogađati, nego dobro razmislite o sposobnosti i poštenju “igrača” i o kvaliteti “tima”! Ako takvih na vašem listiću nema, prekrižite listić i izađite čista obraza iz kladionice, neće vas peći savjest kasnije, ono “E, da sam znao”.

Jer poslije biranja nema kajanja, kasno je, pa može biti stanje kao i dosad:

Političari, zastupnici, predstavnici, oni koje ste birali: “Pa što se ovaj narod buni, zar ne vide da je nama dobro, pače odlično, a dok je nama dobro danas, narodu će biti dobro sutra, jer mi ćemo učiniti sve…!”, govore i ponavljaju tako svaki dan, a njima uvijek dobro, a narod nikako dočekati to obećano sutra, takve ne zaokružujte, ne birajte!

Narod, birači: “Moramo se bunite, unatoč tomu što nam je došla voda do grla, bojimo se ostati i bez vode, i bez kruha i bez slobode!”

Dakle, ne pogađajte, razmislite pa izaberite, jer da nije izabranih bogataša, a lopova koji su pokrali sirotinju, bilo bi mnogo manje siromašnih i mnogo manje bogatih, materijalno!

Odigrajte, birajte, zaokružite, dobitnu kombinaciju na izborima!

www.tomislavnews.com