Bosna i HercegovinaNaši u svijetuTG ČestitkeTG Kultura/Zabava

FOTO: HELENA IVANČIĆ , porijeklom iz duvanjskog sela Grabovice, predstavljat će B i H na natjecanju ljepote Miss Global, 2023.

Miss Global, jedno je od najprestižnijih svjetskih natjecanja ljepote za žene i samohrane majke u dobi od 18 do 35 godina, a ove će se godine održati u Vijetnamu. na to, kako smo doznali, izabrana je Helena Ivančić, porijeklom iz duvanjskog sela Grabovice, uspješna svjetska manekenka i promotorica Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svijetu, za što je dobila nekoliko priznanja.

Naš portal je u nekoliko navrata pisao o Heleni razgovarao s njom, a kada smo je upitali da nam potvrdi ili demantira vijest kako će se natjecati za Miss Global 2023. godine, uz pozdrave našim čitateljicama i čitateljima, potvrdila je vijest i proslijedila nam službeni poziv organizatora koji objavljujemo, preveli smo (laički) s engleskog, ali je poziv jasan.

Poštovana Helena Ivančić

Nadamo se da vam je ova poruka e-pošte dobro došla. Zahvaljujemo na vašem interesu i prijavi za organizaciju Miss Global. Nakon pregleda stotina prijava, vrlo smo uzbuđeni i sretni što Vam možemo poslati ovaj službeni poziv. Na temelju Vaše iznimne prijave, naslijeđa i Vašeg velikog potencijala da budete uspješni, sa zadovoljstvom objavljujemo da ste Vi odabrani biti službena natjecateljica Miss Global 2023, EKSKLUZIVNO predstavljajući BOSNU I HERCEGOVINU kao MISS GLOBAL BOSNNE I HERCEGOVINE 2023! Čestitamo! Radujemo smo što možemo s Vama podijeliti ovo jedinstveno životno iskustvo i znamo da ćete s ponosom predstavljati svoju zemlju!

S ponosom objavljujemo nakon vrlo uspješnog događaja na Baliju u Indoneziji ranije ove godine za našu Miss Global 2022., veselimo se  što možemo objaviti da će Miss Global 2023. biti domaćin u HO CHI MINH CITYJU, VIJETNAM od 19. LISTOPADA do 11. STUDENOGA 2023.!

Heleni želimo uspjeh u natjecanju i da s krunom misice dođe u svoju Grabovicu, u Tomislavgrad!

www.tomislavnews.com/Foto: Arhiv TN