TG SportTG VijestiUncategorized

AK “PULS” Tomislavgrad: Humanitarni kilometri za “Kap ljubavi”!

U ovogodišnjem došašću odlučili smo se za još jednu humanitarnu akciju. O čemu se radi?
Pred nama je blagdansko razdoblje i vrijeme koje bi svi trebali provesti u blagostanju i okruženju svojih najbližih. Svjesni smo da u našem društvu postoje pojedinci i obitelji koje nemaju te mogućnosti.
Ne zaboravljajući bližnje u potrebi, odlučili smo se za akciju „Humanitarni kilometri“ koja funkcionira na sljedeći način:
Na Internetu je kreirana aplikacija na kojoj se može pratiti broj pretrčanih kilometra, broj kilometara raspoloživih za kupovinu i broj kupljenih kilometara, kao i popis donatora i kupaca. Link za aplikaciju je:
https://www.kapljubavi.com/run/#
Članovi AK Puls (od 28. 11.) nakon svakoga treninga s aplikacije za trčanje šalju fotografiju na kojoj je vidljiv broj pretrčanih kilometara. (Fotografije slati na wapp broj 063 330 500.) Nakon toga administrator ih unosi u sustav te od toga trenutka kilometri postaju dostupni za prodaju.
Svi koji su zainteresirani za kupovinu doniranih kilometara po cijeni 1 km = 1 KM, mogu se registrirati na aplikaciji te kupiti željeni broj kilometara ili se dogovoriti i otkupiti sve kilometre od jednoga trkača. Kilometre mogu kupovati i sami trkači.
Sve uplate izravno idu na račun Duhovno humanitarne udruge „Kap ljubavi“.
Za sva dodatna pitanja budite slobodni obratiti se na wapp 063 330 500. Prije toga ne propustite pogledati kako izgleda aplikacija: https://www.kapljubavi.com/run/#
❤️ Kap ljubavi & AK Puls 💙

www.tomislavnews.com/Atletski klub Puls Tomislavgrad