TG Vijesti

Ante Tadić : Na račune duvanjskih popisivača i instruktora „legao“ veći dio novca

Dobru vijest duvanjskim popisivačima i općinskim instruktorima priopćio nam je Ante Tadić, predsjednik Općinskog povjerenstva Tomislavgrad za Popis stanovništva u B i H 2013. godine

“Danas su na račune duvanjskih popisivača i instruktora “legli” novci tj. dobar dio zarađenih novaca za vrijeme Popisa stanovništva u B i H, u listopadu ove godine. Naime popisivači koji su popisivali ruralna područja dobili su 1.95 KM po popisnici, dok će ostatak od 0.55 KM dobiti u drugom krugu, a popisivači koji su popisivali u gradu dobiti će 1.75 KM po popisnici, dok će ostatak od 0.55 KM kao i putne troškove, za one koji imaju pravo, dobiti u drugom krugu. Općinskim instruktorima je uplaćeno 75 KM po popisivaču, dok će ostatak od 15 KM po popisivaču dobiti u drugom krugu isplate.
 
Također moramo istaknuti i da je općina Tomislavgrad u prvom krugu isplate, jer je Popisno povjerenstvo na vrijeme odradilo svoj dio posla, te je poslalo potpunu dokumentaciju koja je prošla provjeru u Federalnom zavodu za statistiku“, kazao je večeras za Tomislavnews. com gospodin Tadić, te u ime Popisnog povjerenstva svim popisivačima, instruktorima i ljudima dobre volje katoličke vjeroispovijesti želi blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu!

www.tomislavnews.com