TG Sport

FOTO-ČESTITAMO: Ivan Šapina, porijeklom iz Roška Polja, brončani na Grand Prixu u Sofiji, a Iva Radoš…

Ivan Šapina, čiji je otac rođen u Rošku Polju – Tomislavgrad,  iz TK Osvita osvojio je brončanu medalju u kategoriji iznad 80 kg na trećem ovogodišnjem Grand Prix turniru u Sofiji održanom ovaj vikend na kojem je osim njega nastupilo još deset hrvatskih taekwondo boraca. Iva Radoš, čiji su i majka i otac rođeni u duvanjskom selu Seonici zaustavljena je u četvrtfinalu.

Šapina je drugog dana turnira u prvom kolu izbacio klupskog kolegu Vedrana Goleca, a nakon njega predstavnika Jordana pa Velike Britanije da bi u polufinalu bolji od njega bio Siqueira Maicon iz Brazila (12-18)

PODSJEĆAMO : FOTO : INTERVJU s Ivanom Šapinom osvajačem medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou

Prvog dana turnira Nikita Glasnović (TK Marjan) je poražena u drugom kolu, Bruna Vuletić (TK Split) je u kategoriji do 57 kg stigla do četvrtfinala, a Leon Glasnović (TK Marjan) je zaustavljen u prvom kolu u kategoriji do 58 kg.

Prvi put održava u Sofiji, nastupile su još Matea Jelić (TK Marjan) i Doris Pole (TK Dubrava) u kategoriji do 67 kg, ali su obje zaustavljene u drugom kolu. Iva Radoš (TK Metalac) u kategoriji iznad 67kg zaustavljena je u četvrtfinalu.

Trećeg dana nastupile su u kategoriji do 49 kg Kristina Tomić (TK Osvit) i Lena Stojković (TK Split). Tomić je nakon prvog kola u kojeg je bila slobodna poražena u drugom kolu, dok je Stojković zaustavljena u prvom kolu. Zadnjeg dana Grand Prix-a borio se i Toni Kanaet (TK Marjan) koji je u kategoriji do 80 kg poražen u drugom kolu.

Večeras se Uredništvu Tomislavnews.com javio Ivan Šapina s porukom: “Želim se zahvaliti svima koji me prate i podržavaju, svim Duvanjkama i Duvnjacima, svojim Rožanima posebno! Također pozdravljam i zahvaljujem svim čitateljicama i čitateljima  Portala Tomislavnews.com, živjeli!”

Poslao nam je i ove fotografije:

www.tomislavnews.com/ Izvor: ghtsite.hr