HrvatskaNaši u svijetuTG Vijesti

ČESTITAMO JOŠ JEDNOM: Boris Crnković, porijeklom iz Grabovice, ponovno izabran za dekana Ekonomskog fakulteta u Osijeku!

Danas smo objavili čestitku prof. dr.sc. Ivici Musiću iz Bršnika, Tomislavgrad, na ponovnom izboru za dekana Filozofskog  fakulteta u Mostaru, a onda nam se javi rodbina iz Osijeka s informacijom da je jučer još jedan Duvnjak izabran, po drugi put, za dekana Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Prof. dr. sc. Boris Crnković izabran je na sjednici Fakultetskog vijeća našeg Fakulteta za dekana i u idućem mandatnom razdoblju od 2021. do 2025. godine.

“Drago mi je da su kolegice i kolege prepoznali sve ono što smo kao uprava Fakulteta u proteklom razdoblju radili za dobrobit Fakulteta, njegovih studenata i zaposlenika, ali i cjelokupne naše zajednice! Zahvalan sam na povjerenju koje su mi ukazali, ali i svjestan da to povjerenje znači i veliku odgovornost! Vjerujem da ću to povjerenje i opravdati!” istaknuo je tom prigodom novi/stari dekan.

Prof. dr. sc. Borisu Crnkoviću čestitamo na izboru, a njemu i cijelom timu s kojim vodi Fakultet želimo puno uspjeha u radu u idućem mandatnom razdoblju!”, objava je s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Nije nas trebalo nagovarati, a nismo ni oklijevali nazvati prof. dr. sc. Borisa Crnkovića, čestitati mu i zamoliti za kratku izjavu o svom porijeklu.

“Zahvaljujem na čestitkama i Vama i Vašem portalu koji redovito čitam želim sve najbolje: dobrih tekstova i mnogo čitatelja!

Istina je da se smatram pravim Duvnjakom, iz sela Grabovice u buškoblatskom kraju, iako  nisam rožen u Grabovici, ali jest moj otac. Ponosan sam na svoje duvanjske, buškoblatske, grabovičke korijene. Sva ljeta sam oduvijek provodio u Grabovici, a ako Bog da i sljedeće ću, kao i sva do sada!
Pozdrav svim Vašim čitateljicama i čitateljima, posebice Duvanjkama i Duvnjacima, žiteljima buškoblatskog kraja i moje Grabovice!”, rekao nam je novi/stari dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku, prof. dr. sc. Boris Crnković, s kojim smo dogovorili intervju, uskoro!

Fotografija i objava s FB profila  prof. dr. sc. Borisa Crnkovića

…tamo gdje me srce vuče…

www.tomislavnews.com/Lj. Đikić