TG Čestitke

ČESTITAMO: RUŽA I TOMISLAV (ĆIĆKO) KOVAČEVIĆ danas slave zlatni pir!

copyright@tomislavnews.com

Na svetoj misi u duvanjskoj spomen bazilici danas u 11, 00 sati, a koju je služio gvardijan fra Sretan Ćurčić, danas su supružnici  Ruža i Tomislav-Ćićko Kovačević obnovili svoje bračne zavjete koje su jedno drugom dali prije pola stoljeća.

Ruža, rođena Čolina iz Borčana i Tomislav-Ćićko Kovačević iz Srđana vjenčali su se 27. siječnja prije 50 godina u Župnoj crkvi  Presvetog Srca Isusova u Kongori.

Tomislav je dugo godina radio i živio u Njemačkoj, a Ruža je podizala njihovih četvero djece: Ivana, Ivanku, Katu i Marka.

Tomislav-Ćićko je postao poznati i uspješni duvanjski poduzetnik, razgranao posao,  prije koju godinu otišao u mirovinu, a sinovima prepustio upravljanje poduzećima.

Bračni par Kovačević danas

Ruža i Tomislav su se s obitelji – sinovima,  kćerima, nevistama, zetovima i unučadi, a devetero ih je: Ivana, Tomislav, Kristina,  Matea, Marko, Tomislav, lea, Lara i Ivan, nakon svečane svete mise uputili na  feštu u Svadbeni salon “Gospodar prstenova” na Kolu.

Neka im je sretan zlati pir: još dugo, dugo godina bili zdravi i veseli, zaljubljeni i od svojih potomaka paženi i ljubljeni. Neka ih sve poživi dragi Bog!

www.tomislavnews.com/lj./Foto: Obitelj Kovačević