HrvatskaTG ČestitkeTG Sport

ČESTITAMO: SLATKA POBJEDA Kadeti Dinama, koje trenira Ivica Landeka iz Mrkodola (TG) slavili su protiv Hajduka i osvojili naslov prvaka!

Nije tu bilo pitanja, izabranici Ivice Landeke od prve su minute bili mnogo bolji od vršnjaka iz Splita, a sve su to okrunili golovima Mislava Ćutuka u 43. i Tomasa Bakovića u 67. minuti

Četiri kola prije kraja su kadeti Dinama u najveći hrvatski derbi ušli s 11 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Osijeka, a na domaćem su terenu zatim s 2-0 (1-0) bili bolji od Hajduka te tako tri kola prije kraja osigurali titulu prvaka.

Nije tu bilo pitanja, izabranici Ivice Landeke od prve su minute bili mnogo bolji od vršnjaka iz Splita, a sve su to okrunili golovima Mislava Ćutuka koji je zabio u 43. minuti nakon slaloma, dok je konačni rezultat postavio Tomas Baković u 65. minuti krasnim udarcem s 20-ak metara od gola.

Tako će u posljednja tri kola priliku dobiti oni koji su kroz sezonu možda manje igrali, ali sigurno je da su ‘modri’ prvaci Hrvatske u kadetskom uzrastu. Što se juniora tiče i tu je vodeći Dinamo s 58 bodova, dok drugoplasirani Hajduk ima devet bodova manje (49), a do kraja prvenstva još je šest kola, objava je 24 sata.

Foto arhiv MZ Mrkodol: Ivica landeka

www.tomislavnews.com