HrvatskaTG Čestitke

ČESTITAMO DR. ANTI OMAZIĆU, rodom iz Vinice-Tomislavgrad, na nagradi Grada Kaštela!

Našem dragom zavičajnom prijatelju i uvaženom pedijatru dr. Anti Omaziću čestitamo na zasluženoj nagradi grada Kaštela. Njegova stručnost, predanost zdravstvu, dobrota, plemenitost i posvećenost brizi za najmlađe prepoznati su ne samo od strane Kaštelana, već i od Županije.
Dr. ANTI OMAZIĆU, za izvanredan doprinos za unaprjeđenje zdravstva,  te za doprinos razvitku i ugledu Grada Kaštela, dodijeljeno je Javno priznanje Grada Kaštela za 2023. godinu.

Doktor Ante Omazić rođen je 1957. godine u Vinici, Općina Tomislavgrad, 1968. godine dolazi u Split gdje završava osnovnu školu i gimnaziju, nakon čega nastavlja školovanje na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Početkom Domovinskog rata priključuje se 101. HV, te prolazi ratišta u Dalmatinskog zagori (Unešić) i zadarskom zaleđu. Po svršetku rata polaže specijalizaciju iz pedijatrije i sudjeluje u osnivanju Jedinice Intenzivnog liječenja KBC Split. Sredinom 2006. prelazi na rad u Pedijatrijsku ambulantu u Kaštel Sućurcu gdje i danas skrbi za više od 1500 djece. 2017. godine dobio je priznanje Splitsko-dalmatinske županije za dugogodišnji predani rad na zaštiti i skrbi o zdravlju djece. Tijekom bogate karijere sudjelovao je na brojnim kongresima, stručnim skupovima i predavanjima, te kad god ima priliku putem medija govori o mjerama i aktivnostima koje doprinose zdravlju djece, piše u obrazloženju nagrade dr. Omaziću.

Sa zavičajnim ponosom i radošću čestitamo Anti na ovom lijepom priznanju za njegov neprocjenjiv doprinosnoj široj zajednici.

Vodstvo Zavičajnog društva Zavelim

Dr. Anti Omaziću čestitamo i u ime našega Portala i brojnih čitatelja i čitateljica!

www.tomislavnews.com