TG ČestitkeTG VijestiZAHVALA

ČESTITKA I ZAHVALA: Ruža i Petar Perković danas odlaze u zasluženu mirovinu, neka požive u zdravlju i radosti što dulje!

Ruža i Petar danas polako zatvaraju vrata trgovine kojoj su dugi niz godina davali toplinu svoje osobnosti i istinsku ljepotu svoje profesije.

Trgovina “Igračke Filip” u glavnoj ulici u Tomislavgradu bila je više od trgovine. To je mjesto najljepših dječjih emocija, radosti, očekivanja, znatiželjnih okica, ispunjenih obećanja… U mnogim se domovima s radošću čekao sutrašnji dan zbog obećanog, lijepo umotanog dara! A svaki je umotan u lijepi sjajni papir, lijepu riječ, šalu, osmijeh. Napravili ste bajku u lijepoj trgovini čiji su šareni izlozi bacali noćno svjetlo na ulicu. A nije samo do svjetla i igračaka. Svojim ljubaznošću, vedrinom i toplinom dali ste posebnost ovoj trgovini. Vrata trgovine možete zatvoriti. Vrata sjećanja i uspomena nećete nikada zatvoriti, ni vi, ni oni koji vas poznaju.

Ruže i Petre,  hvala vam za sve dječje osmijehe i radosna srca, čestitamo i sretno u mirovini, živite svoj život u zdravlju i ljubavi!

www.tomislavnews.com/ Tekst i foto: S.