TG Sport

DAVID ČOLINA i Marin nominirani za nagradu Golden Boy, možete glasovati!

Nogometaši Hajduka i Dinama, David Čolina, porijeklom s Dvanjskog polja i Antonio Marin, pronašli su svoje mjesto među 100 nogometaša nominiranih za nagradu Golden Boy. Istu je 2003. godine utemeljio Tuttosport, a radi se o izboru najboljeg nogometaša do 21 godine starosti koji nastupa u europskim ligama.

Među nominiranima su i zvijezde poput Erlinga Halanda i Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, Viniciusa i Rodryga iz Real Madrida, Ansua Fatija iz Barcelone, Phila Fodena iz Man Cityja, Callum Hudson-Odoia iz Chelsea… U finale će se plasirati 20 mladih igrača nakon čega će novinari glasovati o najboljem.

Osim Tuttosporta u glasovanju sudjeluju i novinari Bilda (Njemačka), Blicka (Švicarska), A Bole (Portugal), l’Équipea (Francuska), France Footballa (Francuska), Marce (Španjolska), Mundo Deportiva (Španjolska), Ta Neae (Grčka), Sport Expressa (Rusija), De Telegraafa (Nizozemska) i The Timesa (Ujedinjeno Kraljevstvo).

Dosadašnji dobitnici su Joao Felix, Matthijs de Ligt, Kylian Mbappe, Renato Sanches, Anthony Martial, Raheem Sterling, Paul Pogba, Isco, Mario Gouml;tze, Mario Balotelli, Alexandre Pato, Anderson, Sergio Aguero, Cesc Fabregas, Lionel Messi, Wayne Rooney i Rafael van der Vaart.

Popis nominiranih može se vidjeti na web stranici Tuttosporta gdje je omogućeno i online glasovanje.

Pozivamo naše čitatelje da glasuju, naravno, za Davida Čolinu, jer je odličan igrač i Duvnjak iz Borčana!

www.tomislavnews.com/https://www.nogometplus.net/