TG Vijesti

DOBRO vam jutro iz oblačnog i kišovitog Tomislavgrada!


Go to Kamen Galir

Temperatura je 5 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini još hladnije, nebo nad Duvanjskim poljem je prekriveno sivim oblacima, a kiša je padala jučer cijeli dan i cijelu noć, a i jutros pada. Sunce još spava!

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu i to hladan i oblačan pa je trebalo malo više vremena jutros se probuditi i krenuti hrabro u izazove i ovakvom danu, jer je svaki dan – Božji dar pa budite zahvalni na njemu da možete činiti dobra i korisna djela, biti milostivi prema nemoćnima i bolesnima i priteći im u pomoć. Nekada je nekima dovoljno samo veselo poželjeti dobro jutro, uputiti osmijeh, dati do znanja da nije sam, da može računati na vas.

To je najmanje što možete pružiti potrebitima i ništa vas ne košta, osim malo vremena, a vrijeme se svejedno ne može potrošiti, zato ga iskoristite najbolje što možete. I znajte: ako nemate mir u duši i ljubav u srcu svaki dan je bezvrijedan, ne dopustite da na kraju dana sebi prigovarate kako je bio nekoristan, uzaludan.

Ljubite i bit ćete ljubljeni, možete na svemu štedjeti, ali na ljubavi i pomoći potrebitima nemojte, sebe radi i svoje radosti i zadovoljstva!

www.tomislavnews.com