TG Vijesti

DOBRO vam jutro iz pretežito vedrog Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, a malo oblaka ima oko sunca, na istoku, iznad Vrana.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, uranili, jeste li se dobro naspavali, pa sada pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama uz otvoren prozor ili vrata, svejedno, treba ovaj svježi zrak ući u kuću, prozračiti je kako bismo se u njoj osjećali ugodnije.

Treba povremeno, po mogućnosti što češće, provjetriti i dušu, upoznavati nove osobe koje na prvi pogled, širokim osmijehom i sjajem u očima odaju,  nude dobrotu srca i čistoću duše. Rijetko će vas taj prvi dojam prevariti, iako se ponekada dogodi, ali kako ćete to znati ako osobu ne upoznate. A na svijetu je mnogo više dobrih, pozitivnih ljudi, nego onih drugih, negativnih, zato u svim ljudima gledajte prvo što je dobro kod njih, a ako se ponekad i razočarate to je izazov i rizik novoga, nepoznatog.

Važno je da uvijek polazite od sebe, da vi budete vedri, veseli, nasmijani, s ljubavlju u srcu i mirom u duši ljepšim ćete učiniti i ovaj dan, ovaj život i ovaj svijet, barem na tren i kad bi svi ljudi tako, bilo bi živjeti lako!

www.tomislavnews.com