TG Vijesti

DOBRO vam jutro iz toplog i vedrog Tomislavgrada, s Duvanjskog polja s pogledom na Kuk, Širokovac!

copyright@tomislavnews.com

Temperatura je 18 stupnjeva C, prilično je sparno, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem vedro, sunce je svoje vrele zrake već razbacalo po polju, po zlatnom klasju, o kako bi najavljena kiša dobro došla osvježiti i prirodu i ljude.

Ugodan vam i vruć i sparan dan, a srce je ljeta pa takav i treba biti, a ako ne bude kiše, osvježenja, potražite ga sami na širokom Duvanjskom polju, na vrhovima brda i planina, uz rijeku Šujicu, na jezerima, u nekoj debeloj hladovini ako vas može zapast od posla koji ste danas planirali obaviti. Ovo vrijedi i za one daleko od duvanjskog kraja, jer svi imaju neko svoje polje, planine, jezera, hladovinu… barem u sjećanju.

Lijepo je sjećati se, ali nije dobro da vam se dani svedu na sjećanje, budite radišni, korisni i mislite kako uljepšati ovaj dan, ovaj sat, sadašnji trenutak života koji se sastoji baš od trenutaka danas, ne od jučer, ne od sutra. Zato budite vedri, veseli, raspoloženi, lijepi, dobri, širite ljubav i osmijeh, neka oko vas odzvanja smijeh!

www.tomislavnews.com