TG Vijesti

DOBRO vam jutro iz vedrog, sunčanog i maglovitog Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, tiho je, a nebo se plavi nad duvanjskim krajem, uz malo razvučenih bjeličastih oblaka koji nestaju, jer je sunce jutros uranilo “zoru prevarilo” i već Duvanjsko polje ogrijalo!

Ugodan vam dan pred vikend, polako privodite kraju planirate poslove za ovaj tjedan kako biste vikend proveli neopterećeni zaostalim poslovima, a njih će uvijek biti, jer dok god je čovjek živ nešto će mu ostajati neurađeno, ali neka to ne bude nešto važno, zato kad odrađujete posao onda prioritet neka bude neki posao od životne važnosti za vas i vaše najdraže, a time i za cijelu okolinu.

Trudite se učiniti svoj život boljim i ljepšim, svoju životnu sredinu zdravijom, svoju dušu mirnijom, a  savjest čistijom, srce ispunjeno ljubavlju i širite dobrotu, dobre vibracije na sve strane, osmijehe darujete ljudima koje srećete, radost razgovora onima s kojima pričate,  lijepe riječi onima kojima pišete u pismu, u porukama, na društvenim mrežama. Ne širite  ružne riječi, mržnju i zlo, toga ima dovoljno u svijetu, vi uljepšajte svijet, učinite ga ljudima i svim živim bićima ugodnijim!

www.tomislavnews.com