TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, hladno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše jaka bura, zaledilo je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, a i snijeg pada, sunce se još ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi u  ožujku, a jutro je osvanula hladno, snijeg koji je jučer bio ojužio, topio se, jutros se zaledio i na zemlji, na ulici i putevima kako je najgore – zaleđeno, klizavo , vožnja je otežana, a hodati treba krajnje oprezno, jer je led kud god krenete.

Najbolje je zato, ako ne morate, a većini je neradni dan, ne izlazite iz kuće, iz tople prostorije, uz jutarnju kavu s dragim osobama, uz dobro raspoloženje neka vam počne ovaj hladni i oblačni dan, razvedrite ga i otoplite šalama, smijehom, sjajem u očima…

Ako ste u mogućnosti pomozite onima kojima je pomoć potrebna, a jutros sigurno jest starim ili nemoćnim susjedima, ako ništa drugo ono poviriti i upitati treba li im što iz trgovine (vi svakako idete!), treba li donijeti drva, naložiti vatru, imaju li lijekova…? Možda im ništa od toga ne treba, ali ćete im samo željom pomoći uljepšati dan.

S ljubavlju u srcu, toplinom u očima, empatijom za druge, osmijehom na usnama krenite hrabro u susret i današnjem danu – Božjem daru, širite dobre vibracije i pozitivne misli svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: V.Lj.