TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 1 stupanj C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, na istoku se nazire malo vedrine, ali izgleda da se sunce danas neće naraditi.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, hladan i oblačan, za razliku od jučerašnjeg koji bijaše vedar, sunčan i razmjerno topao. Kako se preko noći vrijeme promijeni tako se i život može promijeniti ne preko noći nego za sat, za tren, zato ako ste jutros ustali zdravi i raspoloženi zahvalite Bogu na još jednom darovanom danu u kojemu za uzdarje budite milosrdni, radite sa zadovoljstvom samo ono što će koristiti vama i svima oko vas.

Ne primajte srcu ogovaranje, zavidne poglede, negativne misli upućene vam od osoba koje se ne trude biti uspješne, biti milostive, sebični su i ponašaju se kao da samo njima treba živjeti, nemaju empatije ni za bližnjega ni za daljnjega…Takvi ljudi su u srcu nezadovoljni, u kojemu nije posijano sjeme ljubavi, mogu takvi imati sve bogatstvo ovoga svijeta, ali ako im je duša pusta, a srce prazno, oni su veliki siromasi, siromasi u duhu,  vječno nezadovoljni. Klonite se takvih osoba, bolje je biti sam nego u lošem društvu.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, širokim osmijehom na usnama i spremnošću pomoći svima, vi ste posvećeni i radosni, nastojte da se svi oko vas osjećaju takvima!

www.tomislavnews.com