TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je oko 0 stupnjeva C, nama vjetra, ali je dobrano hladno, ono malo snijega što je poprašilo, zaledilo se, a sunce se ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, svete je Lucije imendana, svetice zaštitnice vida, po imenu donosi svjetlost, pa neka vam osvijetli svaki, moguće tamni, kutak duše, a srce neka obasja,  ljubav i milosrđe neka naraste, neka buknu u svakom ljudskom srcu.

Pred vama je još jedan kasnojesenski, a po ugođaju već zimski dan, predblagdanski, pa ako polako popunjavate namirnicama i osvježavate dom za blagdan, osvježite, resetirajte i svoju nutrinu, dušu, srce i osjećanja, odvojite dio kupljenih namirnica siromašnima, onako usput, bez naglašavanje, jer je malo ljudi u našem okruženju koji će reći da nemaju, da su siromašni, pa ne čekajte da vas mole za pomoć. I hvala Bogu da u našem Tomislavgradu i susjedstvu sigurno nema gladnih, ni bosih, više je onih koji su osamljeni, kojima treba topla riječ, razgovor, osmijeh, pa ne štedite na tome, a ništa vas ne košta osim malo vremena, a vrijeme se ne plaća, iako je nekima dragocjeno, nikada ga dovoljno.

Sve što radite, sve što dajete, činite to dragovoljno, oplemenjeno milosrđem, ljubavlju i osmijehom.

www.tomislavnews.com