TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, puše jača bura pa se čini kako je mnogo hladnije, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima malo vedrine na istoku, iza tamnih oblaka nazire se sanjivo sunce.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vjetrovit i oblačan, nadamo se da će bura rastjerati oblake, za mnoge je danas zadnji radni dan u tjednu, sredina je prosinca,  desetak dana do Božića, a već se osjeća pojačano blagdansko ozračje: i po ulicama, domovima, naročito po trgovačkim centrima i trgovinama. Negdje je toliko lampica i sjaja da djeluje “pretovareno”, previše blještavo, ali ako nekima tako odgovara neka ne slušaju ničije primjedbe, neka rade kako se njima sviđa.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, uranili i pijete prvu jutarnju kavu u toploj prostoriji, a zdravi ste, barem i toliko da vam ne treba tuđa pomoć pri hodanju, zahvalite Bogu na svakom novom danu koji vam je darovan i u kojemu ćete činiti samo dobra i korisna djela i za sebe i za sve oko sebe.

Sve će vam biti lakše i ići od ruke ako vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom i toplinom, empatični ste i spremni pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i zadovoljstvo, uljepšajte ovaj dan toplim i veselim za sve oko sebe.

www.tomislavnews.com