TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, a sunce se još ne pojavljuje iza oblaka, iznad dragog Vrana.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan vikenda, odmora, a vrijeme i nije od velikoga rada, nekako je tmurno, sanjivo, pa godi dulje spavanje ili ležanje i sanjarenje ispod toplog pokrivača. Samo, nećete ništa izležati, zato, ako ste se naspavali, najbolje je ustati i kavu piti s dragim osobama, a ako ste sretni, kava vas je dočekala na stolu, a budite sretni ako ste je i vi imali kome skuhati.

Bilo kako bilo, a sve je dobro dok ste ustali zdravi, a nemate razloga biti tužni, dok su vaši bližnji isto tako, a dug je dan  u kojemu se raspoloženje može promijeniti nekoliko puta, uostalom, kao i vrijeme, zato neka jutro bude dobar, veseo početak novoga dana, jer se i po jutarnjem raspoloženju dan poznaje, iako…

Ne znamo što nas čeka tijekom dana, ne znamo što nosi sutra, zato zahvalite Bogu na jutro u kojemu vas je probudio i molite za hrabrost krenuti u susret novom danu, imati srce puno ljubavi, dušu mira, misli pozitivne, a osmjehom razvedriti ovaj dan i učinite boljim i ljepšim sve oko sebe!

www.tomislavnews.com