TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim i teškim oblacima, kiša pada i jutros, pada danima, a sunce je na odmoru.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, radni pri kraju tjedna, pa ako ste se dobro naspavali i lijepe snove snili, uz miris kave se razbudite, razmislite o današnjim obvezama, izdvojite one koje vam je važnije danas uraditi, ali ne žurite “na vrat na nos”, od brze rađe malo je koristi, obično se mora ponavljati. Bolje je zato odmah temeljito odraditi bilo koji posao, bit ćete na kraju zadovoljniji.

Po ovom kišnom dani, ukoliko ne volite šetnju po kiši, a ne morate na posao izvan kuće, najbolje je uzeti dobru knjigu, pogledati lijep dokumentarac ili omiljenu seriju, a ono što je najljepše, ako ih imate doma, igrati se i zabavljati s djecom ili unucima. Vama će srce biti puno, a djecu će to veseliti, pamtit će vam to. Dobro je pričati im ili čitati bajke, a možda ćete i vi, dok čitate i uživite se, zaboraviti sve nepravde i grubosti ovoga svijeta, učiniti ga, barem zakratko, ljepšim.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama  i spremni pomoći drugima, krenite ususret novom nada i ne bojte se, ljubav sve pobjeđuje!

www.tomislavnews.com