TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, tiho je, kiša ne prestaje padati, a sudeći po sivim oblacima iznad duvanjskog kraja neće uskoro ni prestati. Sunce još spava, teško će se danas probuditi.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, kišan i oblačan, ali vi se ne prepustite djelovanju vremena na vaše raspoloženje, ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali. Popijte malo jaču kavu, jer je vrijeme sanjivo i teže se probuditi i hrabro krenite u ostvarenje današnjih planova, obveza, u lagano ostvarenje snova. ne žurite, ali od svojih snova ne odustajte!

A kiša je isprala putove i ulice, krovove, svaku travku i svaki grm, svaki list i svaki cvijet na drveću okupala, pogledajte samo jutrošnju fotografiju s Bobare, sve blista, iako nema sunca. Zato i vi zavirite u svoju nutrinu, pronađite razlog radovanju novom danu – lijepom Božjem danu i učinite ga korisni i sebi i svima i svemu oko sebe.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, spremni pomoći potrebitima i pružiti utjehu onima koji trebaju utjehu, s osmijehom na usnama i sjajem u očima ispunite i ovaj dan i lakše ćete dozvati sunce, vedrinu neba.

www.tomislavnews.com