TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, a kiša pada, sunce se još ne nazire, pa je očekivati kišu cijeli dan.

Ugodan vam i blagoslovljen dan pri kraju radnoga tjedna, pa ne dajte da  ovo sivo nebo utječe na vaše raspoloženje, jer ako okružite pogledom cijelo nebo iznad Duvanjskog polja pronaći ćete i nekoliko prozorčića vedrine na sjeveru. Što više gledate vedrinu sve će manje biti tamnih oblaka, a tako je to i u životu. Uvijek ima i radosnih i tužnih dana, pa kada ste neraspoloženi, tužni, pokušajte pronaći u sebi, u svojoj nutrini, u svojoj duši zrnaca radosti, svjetlosti koji će rastjerati tugu, iskrom zapaliti tamu i vratiti vam sjaj u oči, radost u dušu, vjeru da će biti bolje, ljepše, da tuga ne traje vječno. Ako je i pohranimo u srce i nosimo cijeloga života, ne budimo je mislima i sjećanjima često, odmah se treba prebaciti “na drugi kanal”, tamo gdje stanuje radost i lijepe uspomene.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, hrabro krenite u susret i ovom danu- velikom Božjem daru i ispunite ga dobrim djelima, a osmijehom na licu uljepšajte dan svima i svemu oko sebe!

www.tomislavnews.com