TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 4 stupnja C, puše slab vjetar, jugo, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, a kiša je probila zoru i pada, a sunce se još nije probudilo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i kišan, ali topao za ovo doba godine, nekako mlak, južina. Unatoč ovako tmurnom danu, ako ste se dobro naspavali i lijepe snove sanjali, pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, neka vrijeme ne utječe na vaše dobro raspoloženje. Štoviše, ne dajte malodušju da vam se približi, ni osobama kojima uvijek nešto ili netko smeta, za koje se kaže da do podne mrze cijeli svijet, a od podne i sami sebe. Neka vas Bog sačuva od takvih osoba, a znate da ih ima, zato ih obilazite u velikom luku.

Vi  temeljito i odgovorno odrađujte za danas planirane poslove i obveze, ali ne žurite, uvijek ima vremena, ono ne prolazi, prolazimo mi kroz vrijeme, često brže nego želimo, zato iskoristite svaki minut, svaki sat i dan za dobra djela i radovanje životu.

Sa srcem punim ljubavi, duše ispunjene mirom, pozitivnim mislima, sjajem u očima i toplinom u pogledu, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe.

www.tomislavnews.com