TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam oblačno i kišno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C,  puše       južni vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno se sivim oblacima, kiše   pada već dva dana, pada i sada, ne prestaje, a sunce ne izlazi, kažu – nema kišobrana.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora, razmjerno toplo jutro idealno je za sanjarenje, je kiša je svakako dosadna, osim što nije lijep pogled kroz prozor. Zato, ako pijete kavu s dragim osobama budite vedri i dobro raspoloženi i odmah će vam dan biti sunčan: budite nekome sunce i neka netko u vašoj blizini bude vaše sunce i eto vedrine.

Jutros snimljen video, ako pojačate čut ćete zvon sa zvonika duvanjske bazilike koji poziva vjernike na ranu misu, iako se u jakog vjetra slabo čuje

Ako ne volite kišu  danas nema šetnje, zato osmislite kako provesti zanimljiv dan doma. Ako imate djecu ili unučad ne trebate puno razmišljati, igrajte se s njima, zabavite ih, a usput se i vi zabavljate, prisjećate djetinjstva, koje ne bijaše ni slično današnjem djetinjstvu, ali prilagodite se!

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama zahvalite Bogu na još jednom danu-najvećem daru i širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com