TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, puše vjetar, zahladilo je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, a kiša ne prestaje padati od jučer popodne, sunce je na odmoru.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a kišne kapi koje udaraju u prozore, slijevaju se u oluke djeluju uspavljujuće, pa je jutros buđenje i ustajanje iz postelje bilo otežano. Ovakva kišna jesenska jutra  dušu su dala za sanjarenje, a ako se razbuđujete uz kavu, ne žurite u stvarnost, sanjarite što dulje jer je ljepše od jave.

Neka vam danas najteži dogovor bude s obitelji oko toga što ćete ručku, ako ste domaćica posvetite se tomu lijepom poslu, a ako niste, ako ste od onih sretnika koji sjedaju za postavljen stol, vama ni kiša ne može pokvariti raspoloženje, radite ono što vam čini zadovoljstvo: pozovite prijatelje/prijateljice na kavu u najbliži kafić, neka druženje bude uz lijepu priču, draga sjećanja, šale i smijeh, u veselom ozračju, a vrijeme neka prolazi. Ako nemate obveza ne brinite što vrijeme prolazi, vrijeme nije prijateljstvo koje vam godi i koje želite zadržati.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama i pozitivnom mislima neka vam i ovaj dan bude koristan, ugodan i radostan!

www.tomislavnews.com