TG Vijesti

Dobro vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima punim padavina, a kiša ne prestaje padati, nama se ostaje nadati  da će prestati i sunce nas ogrijati.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji kišni i oblačni dan. pa tko voli spavati, zdrav je, a ima mogućnosti, nabolje bi bilo ostati u postelji, izležavati se, budan sanjati, maštati još koji satak ili uzeti knjigu i isključiti se iz stvarnosti, otploviti malo iz realnog svijeta.

Znamo kako je malo osoba kojima je to moguće, zato skočite na noge lagane, skuhajte kavu, popijte je s dragim osobama u toplom domu, s dragom susjedom ili na poslu, a ako je pijete i sami ne budite neraspoložene, tada znate da ju pijete s dragom osobom od koje zavisi hoćete li biti veseli, zaroniti u sjećanje, pjevušiti, smijati se…ona će vas u svemu podržati.

Iako vrijeme napolju nije optimistično, vi se trudite biti puni radne snage, poleta, empatije, što god budete radili neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, osmijehom na usnama i dan će vam sigurno proći u radosti i zadovoljstvo, prenesite to i na druge osobe, na svoje okruženje, ne budite sebični, sve što je dobro i lijepo dijelite s drugima !

www.tomislavnews.com