TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 14 stupnjeva C, puše slab vjetar, oblačno je i pada kiša, sudeći po debelim sivim oblacima ponovno nam se, bez poziva,  vratila nakon desetak dana, sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, kišan i oblačan, a sunce se ne pojavljuje, pa je najljepše, a koga posao ne zove, ostati u postelji i sanjariti u ovom tmurnom jutru. Znamo da je malo onih koji si to mogu priuštiti, pa zato uz jutarnju kavu ne gledajte kroz prozor, nego zavirite u svoju nutrinu, preispitajte svoje srce i dušu, malo i svoju savjest, pa ako je tamo sve u redu, ne brinite, vrijeme će se proljepšati i sunce zasjati.

Zato dobro naspavani, puni elana krenite odlučno ispunjavati radne obveze, ali pazite – samo one koje će koristiti vama i svima oko vas. O zlu ne mislite i zlo ne radite, a ne pitajte se zašto se uvijek dobro dobrim ne vraća? Vraća i to kad najmanje očekujete kad vam je pomoć najpotrebnija, zato ne budite nestrpljivi, samo dobri i empatični.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama i – kišobranom u rukama- krenite hrabro u susret novom danu – velikom Božjem daru!

www.tomislavnews.com