TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je oko ništice, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, noćas je padala kiša, jutros rominja, a sunce se još ne nazire iza planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svetkovina je svetoga Nikole putnika, zaštitnika djece, putnika i mornara, pa vjerujemo da ste djecu i unuke već obradovali, jer su se rano probudili i u svoje čizmice pogledali, a one ispunjene slatkišima. Velika je to radost, iznenađenje i djeca su presretna u dobi kada misle da im je stvarno sveti Nikola donio slatkiše dok su oni spavali, a bili dobri cijele godine. I ne kvarite im čaroliju…prepustite ih njihovoj radosti.

I svi vozači, hodači, putnici i mornari neka vas na vašemu putu čuva vaš nebeski zaštitnik sveti Nikola, ali i vi pripazite u ovo vrijeme ceste su mokre, skliske, smanjena je vidljivost, pa malo vi pripazite, malo će molitva svetom Nikoli i sretno ćete doći, doputovati gdje ste krenuli.

Što god budete radili, kuda kod hodili bit će vam lakše, sigurnije i ljepše s ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, širite osmijeh i radost na sve strane.

www.tomislavnews.com