TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša pada, a sunce se nazire  iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nekako je sumoran i topao, mlak za ovo doba godine, pa vjerujemo da svi jedva čekate buru, pa neka i snijeg donese, samo da rastjera ovu maglušćinu, tmurinu,  pročisti zrak. Ali ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete kavu s dragim osobama, trgnite se, ne dajte da oblaci i kiša djeluju na vaše raspoloženje, potražite vedrinu u svojoj nutrini, svjetlost u očima, optimizama i krenite hrabro u novi dan-veliki Božji dar u kojemu ćete s radošću odrađivati današnje obveze, činiti samo dobra djela.

Onaj koji radi može i pogriješiti, u brzini, ne razmišljajući i nekoga riječima povrijediti, ali zato ima i lijepa riječ isprike – oprostite, nije bilo namjerno! Na vama je to reći, a na drugoj je strani hoće li onaj komu je isprika upućeno to prihvatiti, na to već ne možete utjecati, ali barem ste svoju dušu i savjest rasteretili. Ako pak vi ne možete uvredu oprostiti, ne vraćajte istom mjerom, bolje je i ignorirati, ne misliti na takve osobe,  nego im uzalud objašnjavati gdje su pogriješile, ako one same nisu u stanju shvatiti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama širite veselje i radost, dobro raspoloženje u ovome oblačnom danu i vedrina će se ukazati!

www.tomislavnews.com