TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša pomalo pada, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen dan pri kraju radnoga tjedna, oblačan je, ali topao, pa ako ovako produlji do kraja veljače, do kojega je još šest dana, piše da će ovo biti najtoplija veljača u B i H od kada se službeno mjeri temperatura zraka, a to je kontinuirano oko 130 godina. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pa pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, ne zamarajte se vremenskim (ne)prilikama. Važno je kako se vi osjećate, pa zavirite malo u svoju nutrinu, preispitajte savjest, pa ako je tamo sve u redu, u miru, nemate razloga biti neraspoloženi, ljuti, mrzovoljni. Doduše, nikada nećete sve dovesti do savršenstva, zato radite i djelujte najbolje što znate, nitko i ništa zemaljsko nije savršeno, a i dobro je da je tako, čemu bismo inače težili.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije u ovom kišnom danu!

www.tomislavnews.com