TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, a kiša od jučer ne prestaje padati, jutros rominja, sunce se još ne nazire iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, i kiša i oblačan, ali topao i mirisan, jer drveće se okitilo cvatom, beharom, pa miriše na sve strane, a ptičice veselo cvrkuću, ispod prozora, ispod krovova, na drveću. I prve lastavice vratile su se u svoja stara gnijezda ili svijaju nova, proljeće ima svoje zakone, živi stvorovi svoje navike u ovo doba, bez obzira na vremenske prilike.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, prvu kavu popili i spremate se na izazove koji dana stoje pred vama i nadamo se kako ćete sve planirano uspješno odraditi i zadovoljni kraj dana dočekati. Vedri i veseli bili, dobro raspoloženi, od jutra do večeri.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije na sve strane!

www.tomislavnews.com