TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i pohladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, a sunce se tek nazire iza oblaka iznad dragih planina.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a na početku jeseni. Kiša se jučer i noćas dobro ispadala i zemlju natopila, kada bi bilo po našim željama sada bi trebala prestati i dan dva odmoriti, ali jesen je, kiša je, hladnije je. Vjerojatne će se uskoro početi i ložiti vatra, nadamo se da ste svi pripravili drva, pelet, ogrjev i da ćete se imati čime grijati ove zime.

Ako ste se dobro naspavali i pijete s dragim ljudima jutarnju kavu, ili sami s lijepim uspomenama, nastojte biti dobro raspoloženi, vedri i nasmijani, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu i kojemu ćete biti spremni pomoći potrebitima i razgovoriti, barem telefonski one utjehe i razgovara potrebnim.

Već je i temperatura zraka niža u odnosu na prošle dan, pohladno je, ali neka vas i danas grije ljubav u srcu, imajte miru u duši i osmijeh na usnama, a radost i dobre vibracije širite svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com