TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C,  nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi oblaci, a sunce se tek nazire iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za katoličke vjernike blagdan Kalandora, a za sve neka bude i ovaj dan po dobrim djelima upamćen. Ako ste se dobro naspavali i uranili piti prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami neka vam oblačno nebo i magloviti ozemlje ne unese malodušje u vašu nutrinu, jer da nije oblaka i magle kako bismo se nadali, očekivali plavo nebo  i radovali vedrini i suncu. Jeste li se ikada upitali što bi bio čovjek bez vjere i nade u bolje sutra, u ljepši i pravedniji svijet?

Tko ljubav u srcu nosi i mir u duši ima, posvećen je i neka radi što želi, ide kuda ga ljubav vodi, hrabar je i nikoga se ne boji. Ako ste takvi ne bojte se ni zavidnih susjeda, ni lažnih prijatelja, ni prijekih pogleda nadređenih, ako s ljubavlju, dobrim namjerama, osmijehom na usnama, sjajem u očima, empatijom za druge radite i živite, vi ste sretni i širite radost i veselje svuda oko sebe, neka vas pamte po dobru, po plemenitosti, dobročinstvima i vaš život bit će ispunjen veseljem.

www.tomislavnews.com