TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i razmjerno hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima kroz koje se probijaju oštre sunčane zrake iznad planina.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, Veliki četvrtak, prvi dan Vazmenog trodnevlja, a kako je to najčešće  dani u Velikom tjednu su tmurni, kišoviti, oblačni. Ako ste se dobro naspavali i lijepe snove snili, a jutros pijete kavu s dragim osobama, zdravi ste i nemate razloga biti tužni, ne gledajte kroz prozor na oblačno nebo, nego zavirite u svoju nutrinu, u srce i dušu i ako je tamo sve u redu ne brinite. I nebo će se razvedriti i sunce zasjati ako ih prizovete svojim osmijehom i sjajem u očima.

Još su tri dana korizme, vrijeme pokore i vrijeme milosno i milosrdno, pa ako ste u mogućnosti pomozite drugima  na bilo koji način, jer znate da je uvijek sretnija ruka koja daje nego ona koja prima, ali u životu nikada se ne možemo zakleti da i našoj ruci ili našem srcu neće trebati pomoć, zato, ako možete darivajte druge, pomoći potrebite.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge, širokim osmijehom na usnama i pozitivnim mislima učinite i sebi i drugima radostan ovaj dan – najveći Božji dar!

www.tomislavnews.com