TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim poljem prekriveno je sivim kišnim oblacima, kiša propadava, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svetog Nikole Putnika spomendan, pa ako je sveti Nikola noćas, slučajno, preskočio vaše prozore i nije ostavio djeci darove, učinite vi to dok djeca još spavaju, ne daj Bože da im kažete kako im svetac nije ostavio ništa jer nisu bili dobri, jer upamtite – nema zločeste djece! Samo odrasli mogu biti takvi, a vi niste među njima ako se budite s osmijehom na usnama, kavu pijete s dobro raspoloženim ljudima i na umu vam je kako danas ugoditi djeci, a pomoći onima pomoći potrebitima, kako uputiti riječi utjehe bolesnima i utjehe potrebnima.

I sve što radite radite sa zadovoljstvom, bez žurbe, trke, galame, mirno, temeljito, jer u trci mogu uživati samo atletičari, maratonci kada se natječu, a nikako oni koji rade nešto drugo, jer od brze rađe malo je koristi.  S ljubavlju u srcu, mirom u duši i dobrim vibracijama koje ćete širiti na sve oko vas neka vam i danas bude radošću  ispunjen dan!

www.tomislavnews.com