TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i snježno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše vjetar i pada slab snijeg, nebo nad duvanjskim krajem je prekriveno sivim oblacima, a snijega ima do 15 centimetara, ali na mjestima ima snježnih nanosa, sunce se još ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen dan na početku radnog tjedna i pri kraju veljače, a jutros osvanula bjelina, sve je snježno bijelo: i krovovi, i drveće, i ulice, i polje i brda i planine. Još uvijek nismo doznali jesu li svi putovi prohodni u našoj okolici, ali smo sigurni da je prometovanje otežano svuda i da je potrebna vozačima zimska oprema, a pješacima duboka obuća i strpljenje, jer je čišćenje snijega u tijeku.

Ako nije hitno, najbolje je putovanje odgoditi za koji dan, jer najavljuju da ovaj snijeg nije dugovit, a nije ni zarupio, visok napadao kako je nekada znao. Svi snjegovi su bili lanjski, pa će i ovaj, sigurno. Ako ste u toploj prostoriji i pijete jutarnju kavu, a imate “kruha i drva” nemate razloga biti neraspoloženi, mislite pozitivno, toplinom i ljubavlju u srcu zagrijte ovaj dan, neka vam sunčane zrake zamijeni sjaj u očima, s osmijehom na usnama i spremnošću pomoći onima pomoći potrebitima, neka vam bude ispunjen i ovaj snježni zimski dan!

www.tomislavnews.com