TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i snježno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 1 stupanj C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim i teškim oblacima, snijeg pada, a sunce se ne javlja, ne radi ni na daljinu.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nakon jučerašnjeg vedrog i sunčanog, danas opet snježan i oblačan, doduše ne lapta nego sipi, svejedno je mogao sačekati da se riješimo ovoga staroga, jer još ga ima dobrano u duvanjskom kraju i okolici. Ali, rekao bi jedan naš redoviti čitatelj – štaš!

Na vrijeme ne možemo utjecati, niti oblake pomjerati, ne možemo ni suncu zapovijedati, pa je najbolje na to ne misliti, nego se potruditi rastjerati oblake ispred svojih očiju, dozvati u njih vedrinu i sjaj, napuniti se sinergijom i krenuti odrađivati dnevne zadatke, obveze i hvala Bogu da ih ima i da smo ih u stanju odraditi, sa svim izazovima se hrabro suočiti i moguće prepreke preskočiti .

A sve to možemo lakše ako nam je srce puno ljubavi, duša mira, imamo pozitivne misli i poštene namjere, spremni pomoći drugima s osmijehom na usnama i dan će biti nama i svima oko nas radostan!

www.tomislavnews.com