TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i snježno nedjeljno jutro, pada puši!

Temperatura je 2 stupnja C, puše jak vjetar, susnježica prelazi u snijeg i već je malo zabijelio krovove, nebo je prekriveno sivim, teškim oblacima, pušanija je preuzela vlas na Duvanjskom polju, a sunce je na odmoru.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a i nema se što drugo raditi, niti gdje hoditi po ovakvom vremenu. Ako ste se dobro naspavali i pijete kavu u toploj prostoriji, a nitko vam nije na putu po ovome ružnom vremenu za vožnju, za putovanje, tada će vam ovaj dan biti ugodan, bez pogleda kroz prozor.

Ako ste se s kućnom čeljadi ili sami sa sobom dogovorili što danas ručku bilo da vi pripremate ili gotov čekate, tada se, nakon kave, zavalite na kauč i još malo sanjarite, može i uz dobru knjigu, omiljenu seriju, dokumentarac, radite ono što vam čini zadovoljstvo. Svi koji morate na put dobro pazite, potreban je dodatni oprez!

Ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima, dobrim djelom obogatite ovaj sveti, korizmeni, milosni dan, da i vama i svima oko vas bude ugodan.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, osmijehom na usnama i pozitivnim mislima neka vam bude ispunjen dan, neka bude radostan, molite i volite!

www.tomislavnews.com