TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 6 stupnjeva C, tiho je i toplo, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša pomalo pada, ustvari i ne prestaje padati već tri dana, u sve dane blagdana.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, blagdan Ivanjdan, zimski, posljednji ponedjeljak ove godine, dakle već odbrojavamo posljednje ovogodišnje dane, pa ako ste jutros ustali i na svoje noge stali, kavu skuhali i drage ljude oko sebe okupili, vi ste sretan osoba i zahvalite Bogu na lijepom daru – novom danu!

Oni koji rade izvan kuće, neka se polako spremaju na posao, iako znamo da nisu baš orni nakon trodnevnog blagovanja, čestitanja, feštanja. Ili su, pak, jedva čekali mali predah od svega toga.

I uvijek imajte na umu da je jadan onaj na čijim (ne) djelima se “svit svisti”, kao što je jutros osvanuo  video vozača na duvanjskim cestama, ne želimo ga objaviti i blagdane kvariti!

Polako svodite račune za ovu godinu, privodite sve planirano kraju, želimo da ste zadovoljni učinjenim , pa budite zahvalni, radosni i raspoloženi, širite osmijeh i ljubav na sve strane i u posljednjem tjednu ove godine.

www.tomislavnews.com