TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je  18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, a sunce se još nije probudilo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, poslije kišne i grmljavinske noći. Osvanulo je bez kiše, ali oblaci puni padavina ne obećavaju vedar i sunčani dan, ali neka vam svaki dan bude od Boga dragi dar u kojemu ćete dobro raspoloženi činiti samo dobra djela, u kojemu ćete pomoći onima potrebnim pomoći, a mnogo je takvih, u kojemu ćete biti vedri, dijeliti osmijehe, to vas ništa ne košta, a mnogo vrijedi.

Koliko je nekim osobama potrebna samo lijepa riječ, jutarnji motiv za ugodan dan govore i ovi vaši jutarnji pozivi i pitanja, poruke što je s nama čim malo okasnimo poželjeti vam dobro jutro. Hvala vam na “ovisnosti” o našem dobru jutru i porukama za ugodan dan, ali i nama se dogode (nismo, hvala, Bogu roboti!) neke noći kada ili pišemo ili čitamo, ili nam se zbog posjeta dragih osoba noć pretvori u dan, a onda ujutro malo odspavamo, pa okasnimo. Ali znate da u Boga nema kasne, sve se stigne ako radite s ljubavlju u srcu i mirom u duši, s pozitivnim mislima i dobrim namjerama!

www.tomislavnews.com