TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka  je 8 stupnjeva C, tiho je i toplo, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, a u svitanje nebo na istoku bilo je prekriveno rumenim oblacima, nevjerojatno čaroban prizor, koji, nažalost, nismo uspjeli snimiti, jer su ga brzo prekrili sivi oblaci, iza kojih se sunce skrilo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i čini se bit će kišan, a za ovo doba godine topao, bez snijega i leda, je li to djelovanje globalnog zatopljenja, ne znamo, niti znamo što bi to trebalo značiti i kakve posljedice imati, ali da se u nekoliko posljednjih zima promijenila klima, da zime nisu više ono što su bile očito je, a je li to bolje ili lošije, vrijeme će odgovoriti, po onoj “odgovor zna samo vjetar”, haha.

Bez obzira na vrijeme, vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali i prvu jutarnju kavu popili u dobrom raspoloženju i već znate što vam je danas raditi, koje obveze imate i počnite polako odrađivati planirano.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremnošću pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu što vam daje takvu mogućnost, jer je mnogo ljepše pomagati drugima nego trebati pomoć, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com