TG ZanimljivostiTomislavgrad

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 7 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima malo vedrine na istoku, ali sunce još spava iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao za ovo doba godine i oblačan, a negdje do pola noći nebo je bilo vedro, zvjezdano, a onda su se počeli pojavljivati oblaci. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali, a mi s našega Portala Tomislavnews.com već pet dana i noći sanjali smo i Boga molili da nam se vrati Portal i jutros nam se ostvario san! Doduše, još treba odraditi neke sitne poslove da potpuno bude u funkciji, bilo je velikih problema, ali samo neka je vraćen! Zato, ako nešto jako želite, ne odustajte, ustrajte, možda baš kad vi želite čudo se probudi, haha.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim i optimističnim mislima, spremnošću pomoći potrebitima i utješiti one utjehe potrebne, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, budite radosni i širite radost i dobro raspoloženje i na druge, svuda oko sebe!

Vaš www.tomislavnews.com