TG Vijesti

DOBRO vam oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 1 stupanj C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, sunce se tek nazire iza planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i nekako pospan. miriše na kišu. Nadamo se (a u nadi je spas, nedjelja je ovo nade i iščekivanja!) da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i sada raspoloženi i vedri pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, dogovarajući se ili razmišljajući što danas raditi, početi neki posao ili završiti onaj od jučer? Ako ste zdravi, budite Bogu zahvali, pokrenite se i radite samo ono što će koristiti i vama i svima oko vas. Važno je misliti pozitivno, biti optimističan, nikad ne gubiti nadu u bolje i ljepše dane koji sigurno dolaze, samo ponekada treba biti i strpljiv, ne srljati prije vremena, pred rudu! Vozili ili hodili pazite jer po ulici, po cesti ima poledice, a ponegdje i leda jer je noćas temperatura bila ispod ništice pa je mjestimice poledilo, zato pazite.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i empatijom za druge, starije i nemoćne posebice, širite osmijeh i pozitivnu energiju svuda i na sve oko sebe i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom i radošću!

www.tomislavnews.com