TG Vijesti

DOBRO vam oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 7 stupnjeva C, tiho je,  nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, a sunce još spava iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan ali za ovo doba godine topao. Ove zime, a prošlo je više od dvije trećine, nisu trebale ni rukavice, ni tople čizme, ni bunde, a šalovi samo kao modni dodatak. Posljednjih dana se okišilo, jutros ne pada kiša, ali je izgledna.

Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i popili prvu kavu pa žurite, vozite se na posao izvan kuće, polako,  putevi su, uglavnom, mokri, jer ako vozite polako nećete stići ranije, ali hoćete sigurnije. Jutro je nekako sanjivo, pa za one koji ostaju doma lijepo je još malo sanjariti, ljepše će vam započeti dan. Vrijeme je korizme, vrijeme pojačanog dobročinstva, pa ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima uz zahvalnost Bogu na toj mogućnosti, jer je uvijek sretnija duša i ruka koja daruje nego ona kojoj su darovi i utjeha potrebni.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama i širokim zagrljajem neka vam započne i ovaj dan i neka traje cijeli dan, u radosnom ozračju!

www.tomislavnews.com