TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišovito i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša propadava, a sunce je još na odmoru.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, kišan, oblačan, nekako mlak, a sivi teški oblaci i kiša koje malo pada , malo prestane , pa opet, a južina…već je prešla u dosadu, pa bi dobro došla dobra bura, a i snijeg, pa rastjeraju ove oblake , kišu, ubiju ovu vremensku monotoniju, a malo živne napolju, sunce obasja mokru zemlju…

Zato neka vam bude u domu i u srcu veselo, živahno, razigrano. Vrijeme je kada polako pristižu naši dragi iz tuđine, pa oni koji stižu ili se spremaju na put i oni koji ih čekaju (a svako čekanje dragih osoba se odulji) nestrpljivi su, žive samo za te dane radosti, dane u toplom domu, u dragom okruženju gdje poznaješ svaku osobu, svaku kuću, svako drvo i svaki cvijet i to, barem za kratko, postaje ljepši svijet.

Pustite zato osjećanja iz srca koja potiskujete  u tuđini jer vas ne bi razumjeli oni oko vas, ljubav i radost neka se šire, sudaraju i rasprsnu na sve strane, a duši dajte oduška, a osmijeh neka ne silazi s vaših usana. Život je kratak da bismo ga proveli u lošem raspoloženju, ne daj Bože mržnji, jer “Cijeli grješni svijete ne zaboravi, da te samo drže krila ljubavi!”

www.tomislavnews.com