TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišovito i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, nema vjetra, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, tmurnim oblacima, kiša je sinoć počela padati i još pada, a sunce je u dubokom snu.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačno i kišovito jutro, ali toplo i mirisno, a veseli cvrkut ptica dopire iz krošanja drveća, pa svojom pjesmom uljepšavaju ovaj tmurni dan. Ako ste se dobro naspavali, odmorili, neki će odmarati i danas, a prilično ste zdravi, nemate razloga biti neraspoloženi, u sivo nebo ne morate gledati. Pijete li kavu s dragim ljudima započnite veseo razgovor, šalite se, smijite, sjetite se lijepih događaja koji će vam nabaciti osmijeh na usne, sjaj u oči i vedrinu čela.

Danas nije vrijeme pogodno za šetnju osim ako volite šetati po  kiši, zato nađite neki posao, neku zabavu u zatvorenom prostoru, u kući, ako imate malenu djecu zabavljajte ih i lako ćete se zabaviti, ako, pak, nemate takvih obveza najbolje je uzeti dobru knjigu, pogledati koji dokumentarac, nazvati drage osobe, upitati iz za zdravlje, malo s njima popričati i dan će se razvedriti i  brzo proći.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, širokim osmijehom na usnama i rukama spremnim za zagrljaj, uljepšajte i učinite radosnim ovaj dan – veliki Božji dar!

www.tomislavnews.com