TG Vijesti

DOBRO vam pretežito oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je oblacima, ima malo vedrine na istoku, a sunce se nazire iza oblaka, pa je očekivati da rastjera oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan-veliki Božji dar. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, uz lijepu priču, iako je najčešće svatko u rano jutro udubljen u svoje misli, što nije dobro. Veselom pričom u rano jutro rastjerat ćete one teške s kojima ste se, moguće, probudili jer su vam snovi bili teški pa razabirete što je san, a što stvarnost. Sjetite se one “San je varka, a Bog je istina” i ako su snovi bili ružni, tužni, nastojte ih zaboraviti, a one lijepe upamtiti. Za lijepe snove, a znate to, trebate prije spavanja misliti pozitivno, misliti na drage ljude i lijepe događaje ili čitati neku laganu knjigu koja vam neće opteretiti misli.

Sada se pokrenite ako vas čeka posao izvan kuće ili kućne obveze i ne odgađajte za sutra ono što bez problema možete odraditi danas. Ne prenagljujte, polako i temeljito radite sve što radite i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: Ćavarov Stan-Fotografije zavičaja