TG Vijesti

DOBRO vam pretežito oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 17 stupnjeva C, puše vjetar, svježe je, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, sunce se još nije probudilo, malo je odmora i ono uzelo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, svjež i oblačan, ali nakon više sunčanih, vrućih i sparnih dana donosi svježinu, a po izgledu neba moglo bi danas biti i kiše. Ne obazirite se na vrijeme, važno je kako se vi osjećate bilo da ste na odmoru ili ste jedna od onih osoba koja se uz rad odmara. Još ako imate sreću raditi ono što volite, ako vam rad predstavlja zadovoljstvo, tada ste sretna osoba, bez obzira na okolinu, možda i negative ljude koji su uvijek zavidni, za koje je tuđi uspjeh njihov neuspjeh, umjesto da ih motivira da i oni budu dobri, bolji, uspješniji.

Ne dajte da vašu radost pomute  životom nezadovoljni ljudi, pokušajte im pomoći da shvate kako negativna energija koju šire oko sebe najviše šteti njima samima, a ako im se ne da dokazati, pustite ih, ako su odrasli i svjesni svojih osobina.

Važno je da je vaše srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom i da ste spremni s osmijehom na usnama i ruku raširenih u zagrljaj širiti pozitivnu energiju i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com