TG Vijesti

DOBRO vam pretežito oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima i poneki prozorčić vedrine kroz koji se ugleda vedrina i sunce sine.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a za neke običan radni dan. Oblačno je, vjetrovito i miriše na kišu, a bilo bi dobro da danas ne pada jer su dva lijepa događaja najavljena za danas u Tomislavgradu: VI. nacionalno prvenstvo u mažoretkinja uz mimohod kroz grad u popodnevnim satima i Izložba pasa tornjaka: “Kup kralja Tomislava”. Pa ako ne bude padala kiša lijepo je prošetati do igrališta pogledati izložbu, a nakon toga pogledati čaroliju mažoret plesa, posebice duvanjskih kraljica. Ako bude i padala, neki vole šetnje po kiši, pa kišobran u ruke i…

Ako ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali, jutarnju kavu već popili i ne morate na posao, nigdje ne trebate žuriti, budite dobro raspoloženi i raspoloženje prenesite svima oko sebe. neka vam u tome pomogne i naša fotografija prekrasnog Šarčeva jezera na Duvanjskom polju, uz koje često možete vidjeti šetače, budite jedan od njih.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, posebice za bolesne i nemoćne, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com